👻

  Nu är det enkelt att köpa & sälja pre-loved möbler

  Vi tar hand om hela processen från dörr till dörr, när det passar dig. Begagnade möbler – tryggt, snabbt och enkelt.

  Nyheter från våra säljare

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Finarte pop-up shop

  Finarte väver samman indiskt hantverk med förstklassig finsk design. Deras mattor tillverkas omsorgsfullt av hållbara och återvunna material. Klicka hem en oanvänd limited edition designmatta idag.

  Klickmagneter

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Din nya one-stop-shop för begagnade möbler

  Vi sköter hela processen

  Från upphämtning och rengöring, fotografering, försäljning och leverans. Vi gör det smidigare att sälja än att slänga och enklare att köpa pre-loved än att köpa nytt.

  Pickup & leverans när du vill

  Fyll bara i försäljningsformuläret så värderar vi dina möbler och återkommer med ett prisestimat inom 24 timmar.

  Rengjort & kvalitetsgranskat

  Alla möbler hos oss har genomgått noggrann granskning och rengöring. Vid köp hos oss har du ofta möbeln hemma redan några dagar efter köp. Väljer du Mjuk Hemleverans så bär vi in möbeln hela vägen.

  VM Carpet pop-up shop

  VM Carpet pop-up shopen är öppen! Kollektionens tidlösa mattor är hållbart producerade av restbitar i Finlands äldsta mattväveri. Skynda fynda limited edition mattor av högsta kvalitet till Mjuka priser.

  Ju högre värde, desto större andel får du

  Som säljare får du 55% av värdet per såld vara upp till 7000 kr och 75% av värdet som överstiger 7000 kr. Kostnad för upphämtning baseras på möbelns storlek och dras av vid utbetalning. Vid publicering adderas även en transaktionskostnad som köparen står för, detta adderas på estimatet och påverkar inte din vinst.

  Populära brands

  25 000+ möbler har hittat nya hem

  Vi har alltid 100% nöjdhetsgaranti för både säljare och köpare. Så om du av någon orsak inte skulle känna dig nöjd så vill vi gärna rätta till det. Vår kundtjänst är öppen alla vardagar, redo att hjälpa till med stort och smått 💚

  Mjuk i media

  Få 10% rabatt på nästa köp

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt på ett köp. Du får självklart även våra erbjudanden och nyheter före alla andra. Rabatten kan ej kombineras med andra erbjudanden.